Hekleteppe

Jeg har aldri kunnet hekle og har aldri syntes det har vært noe interessant heller. Først da jeg var kjempesyk, hadde sett meg ferdig på tv og internett og kjedet vettet av meg fant jeg ut at det var noe jeg skulle bli god på! Så da søkte jeg opp "lær å hekle" og satte igang med selvlæring.

Jeg har ei god venninne Marthe som er kjempeflink til å hekle som kom over og lærte meg å hekle oldemorsruter. (Da slapp jeg å prøve å lese oppskrifter med en gang og kunne komme igang med heklinga!) Det var superlett! Og som sagt tidligere; når jeg syntes noe er veldig gøy kan jeg holde på med det i 5 timer og tro det har gått en halv time.

Så da var jeg igang! heklet rute opp og rute ned. da jeg var halvveis oppdaget jeg at mine superstramme første ruter var betraktelig mindre enn mine superløse nyeste ruter og måtte legge på noen kanter. Og for en gangs skyld bestemte ejg meg for å gjøre det ferdig! Det er der min svakhet ligger. Jeg klarer ikke få ting ferdig. Kan få det nesten mens så bare stopper det helt opp! Da jeg nesten var ferdig begynte jeg å stoppe trådene. Lite visste jeg at dette kanskej var det som tok lengst tid og skulle være det kjedeligste i hele verden, da var det liksågreit å bare bli ferdig med det! Så dette er mitt første heklearbeid, fiiiin ikke sant?Her skulle man tro at trådene tok kort tid å fjerne, men NEIDA! Jeg satt med det i maaange timer. Klokka gikk ikke like fort den den pleier!

2 kommentarer

Ragnsnill

06.05.2010 kl.11:36

Flinka!;) Har ikke sett hvordan du har fjernet trådene, men jeg har noen triks jeg kan vise deg snuppa!;)) Hehe! Veeldig flink som gjør jobben ferdig!!;D

Ingerslille

06.05.2010 kl.11:40

Ragnsnill: Ja jeg har blitt litt flinkere til å alltid hekle med meg tråden, men det er ikke alle steder det går :/ Da må jeg sy de inn, kjedeeelig!

Skriv en ny kommentar

hits