Adobe Photoshop <3

Jeg redigerer mye bilder. Alt fra bittesmå detaljer som farger og størrelser, men også lys og forstyrrende elemter. Jeg bruker Adobe Photoshop, den kjenner jeg meg ganske trygg på! Under ser dere noen bilder jeg har redigert, hvor poenget er å gjøre bildet finere. Jeg er selvsagt ekspert på å redigere bilder av søstrene mine og meg så vi ser helt grumsomt stygge ut, men vil jo ikke gi dere mareritt om natta ;)


Først har jeg gått inn på: Image → Adjustments → Selektive color
Der har jeg redigert på fargene slik som jeg vil ha de. For å få litt mer "eventyraktige" bilder har jeg gjort dette:
 Filter → Distort → Diffuse Glow. Der legger man inn et slags høylys på bildene. Jeg har satt ned Graininess på 0 for å få det myke uttrykket. Jeg har også fjerne skygger og det har jeg gjort med verktøyet Healing brush tool i toolboxen. Den er veldig fin til å bruke hvis du vil dekke små ting i bildet.


Her har jeg brukt de sammen redskapene som over, og har i tillegg gitt bildet et nytt format med Crop som ligger i toolboxen-


Diffuse Glow på denne også


Her har jeg klippet og gjort om farger. Jeg har også klippet ut små deler av bildet og jobbet individuelt med de for å ikke legge samme filter eller farge på hele bildet. Feks for å gjøre ansiktet tydligere.


Samme som på eventyrbildene over, men har gjort bildet om til sort/hvitt.


Jeg er jo så glad i eventyraktige ting. Så for å gjøre dette har jeg enkelt bruk: Image→Adjustments→Hue/Saturation→Saturation.Dette bildet har jeg klipt og limt og sikkert brukt hver eneste tool i photoshop'en!Et eksempelt på hvordan et mindre pent bilde kan bli litt kulere :)


Dette er eksamen min fra NISS som handlet om plastiske operasjoner og hvordan man kan miste identiteten sin ved å overdrive. Poenget i bildet er at alle ser helt like ut tilslutt.

Det er det mest omfattende redigeringsarbeidet jeg noen gang har begitt meg ut på! Prosjektet var 150X200 cm. og bestod av individuelle bilder. 

Bildene helt til høyre og helt til venstre er "orginaler" Der har jeg satt opp skarpeheten i bildene slik at alle feil og mangler kommer ekstra godt frem.
Når bildene går mot midten bli modellene likere og likere.
Hva det skal se ut som: De tar spraytan og blir brunere, de bleker tennene sine og får skallfasetter, de tar ansiktsløfting, botox implantater, silikon osv osv. Til slutt ser de helt ut som alle de andre.

Har desverre ikke noen særlig bedre bilde av dette prosjektet, kun enkeltbilder av hver person hvis noen i prosjektet skulle like å se :)


Legger ved noen bilder søstern min Marit har redigert
. Vi konkurrerer i alt og pusher hverandre til å bli enda flinkere!

Wilma og Tussi som drømmer om hver sine ting (Hundene hennes)
Andy Warhol-inspirtert av meg


Kortstokk med meg og Robin på hihi

11 kommentarer

Rukia

07.05.2010 kl.16:22

Tusse takk :P

Dreamgiirl

07.05.2010 kl.16:23

Skulle ønske jeg skjønte noe av photoshop ;P

Ingerslille

07.05.2010 kl.16:25

Dreamgiirl:

Hehe, jeg har brukt 10 år på det og kan enda ikke alt! Men det viktigste er å bare prøve seg frem og lete seg frem, men skjønner at ikke alle har like høy tålmodighet som meg der ;)

Marte

07.05.2010 kl.16:45

Utorlig fin blogg!! *legg til favoritter* :) Veldig mange kule innlegg og elsker det du lager <3 Utrolig søt historie/bok som du laget btw :D !

Ingerslille

07.05.2010 kl.19:00

Marte:

Å det var hyggelig da :) Takk!! Gøy høre at dere liker det jeg legger ut :D

Tusse

07.05.2010 kl.22:14

Flott blogg =)

Spennende å se hva som kommer ut her fremover =))

Ingerslille

07.05.2010 kl.22:26

Tusse:

Takk :)

Her kommer masse variert og spennende og noe ikke så spennende! Hehe :) Bare å følge med!!

Mad Hatter

08.05.2010 kl.12:23

w00p w00p til Inger! ;) At du ikke har hatt en sånn blogg før. Det er jo så morsomt å titte innom å se alt det kreative du driv med. :) Varmer et hjerte som trenger noe å lese så ho slipper å lese til eksamen. ;)

ps: Det er jo MEG jo! :p hehe...

Ingerslille

08.05.2010 kl.13:01

Mad Hatter:

Ååå det er så koselig å høre :)) Hehe er flere som er glad for at jeg legger ut he rås de slipper å holde på med lesinga ;) GøyGøyGøy!! Eller FunFunFun om du vil..;) Skal prøve å legge ut så mye nytt som mulig hver dag, mens jeg holder på med alle de sammen gamle prosjektene mine ;) deilig å ha et mål for dagen for min del.. hehe

Silje

09.05.2010 kl.20:55

Ja! Det er jo nesten så jeg er glad for at du er "invalid" sånn at du har tid til å bruke på bloggen! ;) hehe.. Men må presisere at jeg ikke er det altså. Ikke morro å værra sykemeldt, men koser meg med Ingers tips og triks spalte. :)

Artig, Artig, Artig!!

Ingerslille

09.05.2010 kl.22:21

Silje:

Hehe jeg skjønner hva du mener ;) For min del er det bare deilig å ha en mening med dagen, blir jo litt ensformig å bare sitte inne hele tiden, men nå begynner jeg endelig å bli såpass bra at jeg kan gå ut litt :) Er bare et lite krykkeslit, men jeg skal nok få det til å funke :)

Takk Silje!!! Det er morro morro morro å høre ;)

Skriv en ny kommentar

hits