Mammaen min <3

Idag ville mammaen min blitt 65 år ♥ Jeg savner henne og tenker på henne hver dag! Alltid!

Mamma pleide å ta oss med på loppemarked, der var det masse fine skatter! Hun pleide å sy klær til oss, og strikke. Spilte spill med oss og passet på oss. Dro på små og store turer i skogen med oss. Gredde håret mitt og satte det opp i silkebånd som alltid skled ut. Tok oss med til bakeren.

 Mamma var verdens snilleste♥ 
Født på selve frigjøringsdagen 8 mai 1945 ♥ 

 
 Mammaen min var veldig kreativ! Mye av talentet kommer fra henne, men også fra pappaen min ♥


Mamma pleide alltid å sitte med oss å tegne når vi var små ♥


Selvportrett på steinplate av mammaen min ♥


En liten rev mamma tegnet når hun var ung ♥
 

Her er jeg og mammaen min på vei til hytta første påsken min♥


Sjekk den søte genseren som mamma strikket til søstern min :)
 

Jeg og mammaen min på piknik i skogen hjemme ♥

Glad i deg mamma♥
Klem fra den lille♥

5 kommentarer

Idunn

09.05.2010 kl.21:48

Kjempefine bilder :).

Den tredje prinsessa

10.05.2010 kl.22:53

Snille pene mamman! Hun sang og leste for oss, strikket, sydde, broderte, stoppet, tegnet, plukket blomster og bær, fisket åbbor, hadde morgengymnastikk og var kjempesprek av å dytte rundt på en liten unge og mange matvareposer med en unge eller to til i hånden, bygde hytte i skogen til de små, tok oss med sykkel, piknikk, hytte, telt, kano og bilturer. Hun hadde tid til oss, lyttet og var glad i oss alle. Hun hadde alltid en fin spenne i de flotte store brune krøllene og så alltid vakker ut. Mamma var en ordentlig dame og en ordentlig fin mamma:-)

Ingerslille

10.05.2010 kl.22:59

Den tredje prinsessa:

Det var skikkelig pent skrevet:) Snille gode pene mamman vår! <3

Den aller aller aller første prinsessa

11.05.2010 kl.11:23

Mamma var verdens snilleste, hun hadde utrolig bra sans for humor, og hun var sjenert selvom hun var verdens vakreste mamma <3 Vi ungene var det viktigste i verden for henne, og hun ble bare mer og mer hønemor! Hver gang noen ble store nok til å flytte ut ble hun fra seg av sorg..

Hun elsket oss ungene over alt, og det var aldri vi som hadde gjort noe galt nei! Hun passet veeldig godt på 'den lille'! Der 'den lille' var, der var mamma, og der mamma var, der var også 'den lille'.. <3

Askepott

11.05.2010 kl.11:32

Mamma var fin dame, selvom hun stod på fra morgen til kveld, med hendene fulle! Og hun hadde fortsatt energi til å tenke på andre medmennesker. Hun tenkte seg ikke om to ganger hvis noen var i nød. En gang hjalp hun en syk gammel mann på gaten, som alle andre bare trodde var full. Mammaen vår var full av kjærlighet og ømhet.

Skriv en ny kommentar

hits