TADA! Se hva det ble :-)

Idag viser jeg dere hva sjablonen jeg laget igår ble brukt til.  (http://ingerslille.blogg.no/1274718077_min_aller_frste_sjabl.html)

Først kjøpte jeg spraymaling (det passet fint til sjablonen siden det var så mange små detaljer), så bestøkte jeg de små vennene mine i barnehagen og fikk is ;) Etter dette dro jeg hjem for å begynne. Så måtte jeg jo selvsagt se avsluttningen på Lost. Da var klokka blitt 20.00 alt, men som man sier; "det er aldri forsent " å begynne.

Her viser jeg hvordan det gikk:


Først fant jeg frem sjablonen fra igår, vasket den litt og limte sammen rammen som opprinnelig var rundt, for så å feste den på sjablonen igjen. (Så jeg ikke trengte å lakke aaalt rundt.)


Her er den kjipe minikommoden i tre. (Har du et bedre navn for det?) Jeg er som kjent eier av vanvittig mange søte ting, men denne er altså ikke en av de.
Jeg bruker den til å oppbevare skruer, spikre, klosser, småtterier fra Ikea som hører til møblene sånn som skrunøkler og små greier til å putte i bokhylla for å holdene hyllene oppe.


Først pakket jeg inn hobbyrommet i papir. Men etter å ha lakket en runde begynte det (ikke uventet) å svi i både øyne og nese og kan kanskje til og med innrømme at jeg kjente meg litt smårusa. Dvs; IKKE under noen omstendigheter gjør dette inne. Noe jeg visste, men valgte først å ignorere. Selvsagt måtte jeg pakke sammen alle tingene å ta den med meg ut.


Ute i frrrisk og deiiilig luft. Etter å ha lakket den grønn og innsett at det ikke kom til å bli fint med gule pippiper lakket jeg den gul for å få grønne pippiper. Mye søtere!


Den aller første pippipen er på plass. Tror det er en spettmeis eller  pippip alá Inger


TADA!!! Endelig ferdig med vindunderet. Nå mangler det bare å finne noen passende knotter (skal legge de her med en gang jeg finner de), tenker det blir noen små knotter i glass.

Jeg har snudd og vendt på de to sjablongene alle mulige veier. For å beskytte minikommoden for farge mens jeg har lakket, brukte jeg papir. Det er også sånn den ene pippipen har fått en ekstra vinge, ved å legge papiret rundt resten. (Tror også kanskje jeg mistet en del av vokabularet idet jeg "sniffet" lakk før jeg tok til vettet å gikk ut)

Hva syntes du? Ble den finere?

Under ser du bilde av samme type kommode som søstra mi Marit har malt.  Den er kjempekjempefin!!

Først malt grå, også en fransk lilje-sjablon fra panduro. Dette hadde jeg også tenkt til å gjøre med min, men flaks for Marit så hadde de ikke den størrelsen jeg ville ha der. Her er det brukt akrylmaling. De to øveste skuffene er satt i feil hvis du lurer på mønstret, men det så jeg ikke når jeg tok bildet ;) Fin uansett! Knallfin!!!

Ingers lille blogg er på facebook!! Bare søk opp navnet og legg den til, så får du oppdatering når jeg legger ut noe nytt :D

9 kommentarer

Heelene

25.05.2010 kl.23:27

stilig :D veldig kreatift å komme på noe sånt da :)

ha en fin kveld :)

Hobbyanette

25.05.2010 kl.23:35

Det ble jo kjempefint! Jeg satser på å få skaffet meg masse småtteri som jeg kan fikse opp når det blir hus en gang :p

Ragnsnill

26.05.2010 kl.00:10

OMG!!! den ble så utrolig fiiin!! ;)) den var utrolig kreativ, søt, og stilfull!;D tror nesten du har laget den til meg jeg! tenkte faktisk på diamantslepne små knotter i glass, som glitrer, men ikke tar for mye oppmerksomhet akkurat idet jeg leste meg ned til glassknotter<3 flinke lille du!!!:)

ja, best for deg å spraye ute, så du ikke blir mere koko, hihihi, nuss***
wow, kjempefint ! :-)

SusanneGD

26.05.2010 kl.00:44

Det var tøft.

skulle ønske jeg kunne gjøre slike ting, jeg er virkelig ikke kreativ nok -.-

spørsmålsrunde, spør om hva som helst!

www.susannegd.blogg.no

difficultlife

26.05.2010 kl.00:58

Sykt! :O Sinnsykt fint! :D

difficultlife

26.05.2010 kl.01:25

Takk :) Utrolig koselig :)

youneverknewme

26.05.2010 kl.17:27

Sykt fin, jeg vil ha(passer inn på rommet mitt sånn farge messig faktisk)

iselinGoingForIt

26.05.2010 kl.18:19

Fytikatta så kreativ du er:)

Er blid fast leser fra og med nå:D

Im your biggest fan :D

Skriv en ny kommentar

hits