HURRA!!! Ukas blogg :D

Søte http://dreamgiirl.blogg.no/ har kåret meg til ukas blogg! T

Ta en titt på den flotte bloggen hennes hvor hun skriver om trening, kosthold og veien hennes for å bli en dreamgirl!. Hun skriver om tips og motivasjoner, har gode matoppskrifter og masse mer spennende! Hun ville vært min ukas blogg også, om jeg hadde hatt en slik konkurranse ;) 

TAKK dreamgirl! Du gjorde dagen min perfekt :)


av inger


Hobbybyttepakke! 

Meld dere på Trollmors http://mjelstad.blogg.no/ 's hobbyebyttepakke! Vi skal finne frem ting i skuffer og skap vi ikke har bruk for, men som noen andre vil ha gleden av. Pakken blir på en verdi til rundt 100 kr :) Jeg er selvsagt med, og gleder meg! Bare meld dere på i kommentarfeltet hgos henne :)


4 kommentarer

mii

26.05.2010 kl.21:47

Gratulerer :) måtte ta meg en tur innom bloggen din da jeg så at ho anbefalte den så varmt, har lest litt på den nå, og skjønner godt at du fikk den tittelen :)

iselinGoingForIt

26.05.2010 kl.22:10

Sv: Naaha you made my day :D

Har egentli ikke råd, men måå ha orndtlige solbriller ..

Se for deg den verste hodepinen og kvalmen du har følt i hele dit liv også ganger du den med 5 så har du følelsen jeg har vist øyna mine blir utsatt for mye sterkt lys og eller solbriller uten styrke:(

belleisabelle

26.05.2010 kl.22:14

Så utrolig mye kult du lager!!! Ramlet inn på bloggen din via dreamgiirl sin anbefaling, og det er jeg glad for. Og jeg som har tidenes dørstokkmil for å pusse opp to gamle nattbord, får dårlig samvittighet her jeg sitter...

Ingerslille

26.05.2010 kl.22:15

mii:

SV: Tusen takk :) Blir så glad for at dere liker blogger min :)

Skriv en ny kommentar

hits