Rask fornying av bokhyller

Nå har jeg flyttet inn i mitt nye hjem i Hønefoss. Der er det ikke alt jeg har som passer så godt sammen, så da må jeg endre på noen av møblene sånn at det ser fint ut her :) Her er de første møblene jeg har fikset på, enkelt og raskt!


Du trenger: Bokhyller, gavepapir/ stoff/ avispapis el.lignende, målebånd, saks/ tapetkniv og lim/teip


Først målte jeg til hvor stort ark jeg trengte, her måtte jeg skjøte på litt, for gavepapiret var ikke bredt nok, og jeg ville jo ha mønstret riktig vei!


Så har jeg bare limt det fast i kantene. Papiret jeg brukte er veldig tynt så det var litt vanskelig å få det pent, men det ble pent nok! :) Pass på at ikke arket bulker seg!


TADA! Her tatt med blitz. Ikke bry dere om rotet rundt, jeg bor i pappesker!! Men syntes det er fint å få sånne små detaljer på plass før jeg begynner å pakke ut ting :)


Her uten blitz. Så noen ganger skinner det pent og andre ganger ser det bare veldig fint ut :)

Sånn valgte jeg og gjøre det denne gangen :) To bokhyller fornyet på bare et par timer! (tynt papir og overlapping tok sin tid!)

11 kommentarer

Linn

19.07.2010 kl.15:49

Så stilig :) hvordan lim brukte du?

Warunee

20.07.2010 kl.14:15

Så kreativt!! Jeg holder også på å gjøre om de gamle møblene mine, og likte ideen din veldig godt.

SV. Her går alt veldig bra. Hva med deg? Du har flyttet permanent til Hønefoss nå? Kjempeglad for at du likte kjolen! :)

Ingerslille

20.07.2010 kl.16:05

Linn:

Takk :) Jeg hadde så tynt papir, så brukte bare vanlig limstift fra panduro :) Bruker du stoff eller tapet kan du bruke tapetlim, lakk, decoupagelim (dyrtdyrt), trelim, el. lignende!

AnnaJohanna

21.07.2010 kl.08:14

For en flott og kreativ blogg du har!! Den ideen med bokhyllene var super! Har netopp kjøpt to slike hyller og du skal ikke se bort i fra at de blir dekorert. Ha en flott dag!

Ingerslille

01.08.2010 kl.20:32

AnnaJohanna:

Takk for flott tilbakemelding :) Lykke til med bokhyller!!

Wendys

04.08.2010 kl.15:35

Så søt den ble! Du er så flink. Finner du på alt du gjør på egenhånd eller henter du inspirasjon fra andre magasiner, blogger, hjemmesider og lignende? :)

Ingerslille

06.08.2010 kl.17:44

Wendys: Takk :D Hvis jeg har sett det et annet sted så syntes jeg det er viktig å skrive det her i bloggen :) Inspirasjon får jeg av å se i blader, i butikker, hos venner og sånn, men som regel så bearbeider jeg inntrykkene og kommer opp med noe selv! Bokhyllene har jeg kommet på selv, har laget sånne flere ganger de siste 10 årene :)

May Linn

19.08.2010 kl.20:22

Aahh, så genialt!! Nå fikk jeg mange nye prosjekter med alle de brune hyllene jeg kunne tenke meg å live opp litt ;)

Mad Hatter

23.08.2010 kl.15:42

INGER!!!!! Du må slutte i jobben du har fått deg og bli fulltidsblogger igjen. Jeg må ha litt kreativ innput her oppi Lillehammer!! ;)

Håper du fant noe kult på loppis btw. :)

Ingerslille

23.08.2010 kl.20:56

Mad Hatter:

Hehehe søta! Jeg har jo masse ting jeg skal legge ut, men jeg vil ha det perfekt før det legges ut ;) Vil ikke legge ut sånne halveise ting ;) Og dessuten, kom på besøk!!! Her er det hundrevis av prosjekter på gang (og nei, ingen ikea-møbler denne gangen... hihi)

Ingerslille

23.08.2010 kl.20:57

May Linn: Så bra ;) Det kommer flere ideer med disse bokhyllene, må bare få det helt ferdig :D Kommer masse mer snart, må bare ha litt kreativt innputt og tid så skal jeg begynne å legge ut ting igjen :)

Skriv en ny kommentar

hits