Paljetter!

Forrige jul fikk jeg et bilde på mobilen min fra venninnen min Mia. Hun ville vise meg de fine julekulene hun hadde laget etter at jeg hadde foreslått det, bare at hennes var laget med perler, paljetter og små knappenåler. Kjempefine var de og dem hun laget denne julen :)

Derfor tenkte jeg; hmmm hvorfor tenke ikke jeg på det selv!! Så da fant jeg frem gamle og nye paljetter, samt en haug med litt annet smått, isoporkuler og hjerter, små knappenåler og litt te.


Paljettene i bokser er fra panduro, og jeg gleder meg skikkelig til å tømme boksene så jeg kan legge bittesmå gaver og skatter oppi de istedet :)


Isoporkuler og hjerter ♥


Så var det bare å sette igang.....


Her er mine to første.


Fine farger ♥


Her henger de på juletreet mitt!


Denne også. Søsteren min Marit ville lage en sukkersøt til meg som skled rett inn i samlingen.


Her er to med decoupage. Dene ene har Marit laget oig den andre jeg.


Så hadde jeg besøk av  Christine.
Vi laget kartonglommebøker også viste jeg henne paljett-hjertene mine. Hun ville også lage sånne og tok med seg litt satæsj hjem. Et par uker senere får jeg meld. av henne om at hun har kjøpot paljetter og en diger isoporplate. Hun hadde lyst til å lage paljett-ugler! Gjett om jeg var med :) Frem med kniv og støvsuger!! Her er fremsiden :)


Jeg holder forstatt med på bakesiden. det ble en ugle der også gitt! Så nå kan jeg velge og jeg vil la de henge, stå eller være festet med en spiker på veggen :) Der det ikke er festet noe skal det være paljetter i rosa og lilla-toner slik som på fremsiden.


TADA. Et mørkt bilde av det superkoselige og overfylte juletreet mitt. Fordelen med edelgranen er at det sluker juletrepyntene min så jeg kan bare lesse på ;) Her var det ikke en kvist eller gren ledig!

Men du og du så deilig det var å ta vekk julepyntet, fordet om det elskede juletreet, som gjorde meg lykkelig hver gang jeg så på det, godt kunne blitt.. Uansett! Det var deilig å få tilbake stua mi. Det holder å ha et hobbyrom som er overfylt, for da kan stua være lys, luftig og bittelitt fargerik ♥


Samlet bilde av nesten alle ;)TADA!! Uglen helt ferdig ja, jippi, hurra!!!

12 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

01.02.2011 kl.17:14

Kreativt, og fin pynt! De uglene var kjempe skjønne. :D

Ingerslille

01.02.2011 kl.17:15

ingerslilleverden.blogg.no: Takk!! :D Jeg skal nok lage flere, men jeg skjønner jeg må være flink å legge ut underveis også, hvis ikke blir det få innlegg! hehe

anne

01.02.2011 kl.18:15

herregud så fine bilder ! : )))
Hvilket kamera bruker du ?
hilsen hanneoganne.blogg.no : )

Sussude aka Susannee

01.02.2011 kl.18:20

:O Så kjempegøy ut! Elsker den "uglen":)

Det hadde vært fint med en liten blogg titt tilbake:)

www.Sussude.blogg.no

Helene Victoria

01.02.2011 kl.18:21

Det så utrolig gøy ut å lage sånne, de var veldig fine :)

Ingeborg Gulla

01.02.2011 kl.18:21

fine :D

Agga

01.02.2011 kl.18:26

De var kjempe fine!!

Fashionista

01.02.2011 kl.18:31

Oii sykt kult! Du er flink da:) Kommentere tilbake?

fie1

01.02.2011 kl.18:37

kjempefine ting !:)

kvinnse

01.02.2011 kl.22:45

Imponerende hvor sykt driftig du er for tiden.. det har liksom stoppet litt opp for meg.. eller det skjer litt etter litt, men det går sååå sakte.. Jeg vil veldig veldig gjerne ha en hobby kveld igjen. men nå har det vært noen veldig travle tider. Koselig å bli nevnt forresten ;o). vi får avtale ny kveld og lage noe mere spennende av isoporen vår. :o)

Ingerslille

03.02.2011 kl.17:11

kvinnse: Hehe kan ikke skryte på meg det gitt.. Prosjekter som har vært ferdig i evigheter med bilder og alt ;) Problemet har bare vært å sortere bilene og få de inn hit på bloggen, siden jeg har en mann som okkuperer den nye dataen, så jeg må bruke den gamle som nekter å laste inn bilder, haha... gøy ;)

Jeg er helt klar for mere isopor, skal se om jeg klarer å komme opp med mange flere ideer ;) ja, jippi!!

Syntes du er utrolig flink som har så mye å gjøre og så mange små skjønne, at du rekker noe i det hele tatt faktisk er meg et mysterium ;)

Ingerslille

03.02.2011 kl.17:13

anne: Takk ;) Canon 400D bruker jeg!

Skriv en ny kommentar

hits