More is less!! Eller hvordan var det igjen....

Hva kan man gjøre med all isoporen som blir igjen?? I KNOW IT!!! Masse :D

Sist laget jeg og Kvinnse ugler i isopor. De ble knallsøte, men det ble ganske mye isopor igjen kan man si.. Hva skulle vi gjøre med resten? Joda, jeg har svaret som alltid. Oppslagstavler! Men man trenger jo ikke kjøpe isopor nødvendigvis, tenk på alle de gangene vi kjøper ting og det ligger tettpakket i isopor meg her og isopor meg der. Her er det nok å ta av!

FREM MED TAPETKNIVEN OG STØVSUGEREN!


Vel, man kan jo si det blir en del isopor overalt, og ja, man kan  også sammenligne det med barnålene etter juletreet! Isoporkuler var det hvertfall ooooveeeraaalt! (lett som fjær, statisk, elektisk, verpende, ikke særlig tillitsfult da det gjemmer seg på rare plasser)

Da jeg hadde kuttet langt om lenge og lengre enn langt skjønte jeg den kanskje ble litt liten til formålet (og JA jeg kuttet på frihånd, haha, tegne opp liksom det har jeg ikke tid til.. Lurt!) Så hva gjorde jeg med det, jo kuttet opp en enda større plate og noen bittesmå.

Neste problemstilling var hva jeg skulle gjøre med alle disse usymmetriske firkantene mine i rare størrelser.. Lime de oppå kanskje, ha de ved siden av kanskje.. Nei, det måtte bli å sette de inni den store platen! Først skar jeg ut plass til firkantene, så trakk jeg platen og firkantene om med søte stoffer (kliss klass dask).


Her har jeg skåret ut plass til firkanten som skal nedi, slik du ser under :) Stoffet er bare festet med lange knappenåler på bakside og kanter. De fleste av tingene er også festet med knappenåler.


Pippipper, jøss, den var ny! Ja, jeg vet skjønner ikke hvor jeg kom opp med det?!


TADA! Eller.. Vent, noe mangler..........


TADA!! More is less, var det ikke det det het?! ;)

Som du ikke ser på dette bildet droppet jeg den ene firkanten og fylte hullet ned stoff istedet. Det ble mye skjønnere. (Se også nøye på sort-hvitt bildet ned til venstre av de to barna. Det er to av storesøskna mine fra de var små, bildet kunne sklidd rett inn i en CocaCola-reklame! Jeg elsker dette bildet! Flinke pappaen min til å ta bilder) Fordelen med denne tavlen er at den er lett som en fjær i utgangspunktet.


Jepp, disse kan du kanskje kjenne igjen fra det innlegget da jeg limte magneter under, men det ekke dissa asså, de bare ligner!! (BTW så er magnetknappene mine borte for alltid etter at min lille nevø på 2 år puttet de på fine gjemmeplasser... Så fine at man ikke kan få de ut igjen noensinne! ;) Disse er hvertfall bare tilbehør. Blondekanten rundt fulgte med en fantastisk fin julegave jeg fikk fra MiaFina!


Da fikk jeg jo plass til denne! Blomsterkvisten rundt fulgte med valentinrosene jeg fikk av min kjære ♥ I forhold til rosene hadde ikke denne lidd en tragisk død, men bare blitt mumifisert, og dermed resirkulerbar!


Mammaen min ♥


Dette bildet var jeg litt i tvil om jeg skulle ta med, noen som skjønner hvorfor? Den fåkke en premie! 


Skrot og skrap hører til på min oppslagstavle. Da jeg hadde fylt den sånn passe opp, måtte jeg spørre Marit om råd. Hun er flink til å fylle på med ting som får meg til å rynke på nesa, men si meg enig i, etterpå, at ble fint likevel

Tyggis fra America, troll fra Norge, Papegøye fra Afrika, ganske internasjonalt her altså! Synåla er ikke mulig å stikke seg med heller, den er bare juks til å "feste tråden med" (hvis du skulle lure har jeg bare surret tråden rundt firkanten og festet under, før jeg trampet den ned i hullet sitt.)Noen som savner en nøkkel? Jeg vet ikke hvor den kommer fra.. Kanskje det er noen skjulte rom her jeg ikke vet om?! Spennende!!


Skulle jeg virkelig få behov for å notere noe superduperhysterisk viktig, eller skikkelig kjempemasse huske på noe kan jeg bare notere på denne knallsøte papirlappen, med denne bittelille pennen (som funker) og aldri finne det igjen.


Evetyrboka fra meg til Robin har fått plass også! (En liten stund hvertfall).


Havfrua måtte med, fiskene også men de er lengre nede til venstre. Den kan nok ikke henge der så lenge, den hører jo til på veggen min! Når jeg tenker meg så hadde jeg kanskje ikke trengt å legge ut linker til alle mine innlegg to hakk før her, jeg kunne jo bare koblet alle i dette innlegget ;) Hoho

Over the top... Sier du? ...Gorgeuos! sier jeg :D

NATTA :D

17 kommentarer

Den andre prinsessa

04.03.2011 kl.10:15

Veldig fin altså, selv om vi drukna den ;) Hihi! Tenkte jeg skulle lage en litt mindre søt en til meg selv, kan vi kutte isoporen hos deeeei??!?

Den tredje prinsessa

04.03.2011 kl.19:15

Fin og min!!

Jammen bra at vi tok vekk det ene bildet. Det hadde blitt to much!

Havfruen og fiskene er mye finere i rosa enn i messing på brunbeisa plate. Oppdraget er fullført. Gi meg havfruen tilbake;-)

Lippaint.blogg.no

04.03.2011 kl.19:36

fin blogg:)

Amalie <3

04.03.2011 kl.19:36

Søtt og kult <3

emilielund

04.03.2011 kl.19:37

det var kjempekult!! :)

mxxk

04.03.2011 kl.19:39

wow, det ble dødskult! du er superflink jo :)

>vil du ha vurdering? legg igjen en kommentar på bloggen eller send meg en melding, så er du med i trekningen :)

camilla

04.03.2011 kl.19:39

jøss , så flink du er ! :) skulle ønske jeg var like kreativ =)
Så fantasifull du er! Utrolig artig ^^

Nora

04.03.2011 kl.20:02

fyyyy faen så kult :D

Btwjuni

04.03.2011 kl.20:12

Så kult!

Tag along!

04.03.2011 kl.20:45

Drit kult :)

KODE

04.03.2011 kl.23:53

Jammen Inger! Alle hjem trenger en isoporkutter! Ikke no søl og perfekte biter;-)

http://en.wikipedia.org/wiki/Hot-wire_foam_cutter

ingunn

05.03.2011 kl.12:26

hvordan får du alle ideene dine?? =)

Digger deg<3

Ingerslille

06.03.2011 kl.16:47

ingunn: De bare dukker opp plutselig ;) Henter ubevisst inspiaasjon overalt, og kobler det sammen innimellom ;)

Ingerslille

06.03.2011 kl.16:49

KODE: hehe, jeg visste ikke at noe sånt fantes engang! Men ja, spørs om jeg ikke må skaffe meg en sånn nå.. Eller så kan jeg jo bare komme til Sara å kutte isopor der ;)

Den 2. prinsessa

10.03.2011 kl.10:54

Neste verksted blir hos Sara og da ære isopor på gang!

21.04.2011 kl.02:34

Kjempekul ide! Var riktig stilig dette.

Skriv en ny kommentar

hits