Kåpa mi!!

Jeg kan mye, men absolutt ikke alt! Ta f.eks å sy! Aldri helt vært min greie, jeg syntes det er kjempegøy, men blir fort litt veldig slurvete og utålmodig. Så derfor har det bare blitt med nesten. jeg har to kjoler som er nesten ferdig. Jeg har en veske som er nesten ferdig. Jeg har en hette og en topp som er nesten ferdig. Men syr jeg litt også gir jeg opp når jeg har slurvet litt for mye. Jeg liker å være nøye og at alt blir perfekt, hvor passer det da inn å slurve?!

Men å kjøpe stoffer, mønstre, sytråd og alt som følger med, er like gøy hver gang. Ja, det å begynne også! Tanken på at DENNE gangen skal jeg virkelig lage lage noe flott, den er der hver gang. Ja, så tok jeg og Siri turen til Stoff og Stil og storhandlet som vanlig, og jeg og Sara var innom Bærums Verk og fått noen små stoffprøver.

Gøøøyyyyyy!!!

Siri med Fangsten!


Her ser du stoffene jeg valgte denne gangen. Stoff og Stil ♥ Stoffenes Ikea altså! De nederst til venstre er fra Bærums Verk. 


Mitt nye prosjekt: Kåpe. Haha jaja så satte jeg i gang som vanlig. Kåpe-mønstret var merket "easy", så dette burde jeg klare :) Her ser du alle delene klippet ut og klare til å syes sammen. Kåpa skulle egentlig syes i filt, som det stod på pakken, men jeg valgte å sy sammen to stoffer istedet. (Så ble det litt vanskeligere enn easy, lett liksom, hva skal man med det når man kan gjøre det Vanskelig?!)


Her ser du fremsiden på kåpa klar til å syes sammen, lett tenker du, nei tenker jeg. Å som jeg sydde, sydde og sydde, og tok opp igjen og sydde på nytt. En stund trodde jeg kåpa skulle bli for liten så jeg skjøtet på med en ekstra del på hver side. Så fant jeg ut at neida, det trengte jeg ikke, så måtte den vekk igjen! Gøy gøy. Derfor ble kåpa liggende i 2 måneder å bare brenne meg i øynene.

TA DEG SAMMEN INGER, tenkte jeg, og jommen gjorde jeg det! Kunne jo ikke la de fine stoffene gå til spille, og jeg hadde jo tross alt nesten gjort den ferdig!


Her er meg, fortsatt optimistisk mens jeg er hos Siri. Siri har en symaskin som funker. Det gjør IKKE min! Vi bare krangler, den hopper og spretter mens jeg syr, og det høres ut som det kommer et treskeverk inn på hobbyrommet mens foten min trykker på pedalen. Din dumme symaskin, jeg skal kjøpe meg ny! Uansett, det gikk sånn halvveis til slutt!

Her ser du sy-skuffen min! Jeg har sett et bilde på en eller annen blogg at noen hadde puttet sysakene sine inn i en settekasse, så det gjorde jommen jeg også! (Settekasse- Søstrene Grene, spraylakk- Torshov Bilrekvisita) Deretter puttet jeg settekassa inn i skuffen på hobbybordet mitt, og TADA! Den passet perfekt! Jippi, hurra!


Knapper skulle jeg ha, så jeg valgte liksågreit de samme fargene som jeg har på neglelakken min, forskjellige i fin kombo :) Helt meg!

Noen av dere har kanskje sånn fancy sy-maskin som syr på knapper?! Det har ikke jeg. Nål og tråd, hipp hurra!

Har aldri laget et knappehull i hele mitt liv, så det ble ganske stor forbedring fra hull 1. til hull 4! (for hånd)


Dette syntes jeg var finest, en liten oppbrett på ermet, så man kunne se det fine stoffet inni.


TADA! Fiks ferdig kåpe! Gjorde om litt fra oppskriften, la på en lomme og et lite bånd, så føltes den litt mer som en kåpe med en gang!

Her ser du du selve kåpa (sola var så skarp så jeg var ikke så flink til å holde øynene oppe, så da kuttet jeg litt i bildet:)

Litt krangling med typen til søsteren min, han låste oss ute og sto å lo mens vi tok bilder!
Også kan du se kåpa bak da ;)

Liten sløyfe ♥

Shjallabajs Hønefåss, hjelåw Låndån!

Jeg reiser på 4 dagers svill shopping til London! Kåpa blir hjemme, regnjakka blir med!

Kos dere hahahha :D

Husk at Ingers lille blogg ligger også på facebook, bare så meg og, trykk på liker, så legger jeg ut innlegg der hver gang jeg kommer opp med noe nytt ;)

11 kommentarer

Emmieverlasting

10.04.2011 kl.20:20

Så utrolig kul den ble! Moro med noe som ikke alle andre har.. Flink er du:o)

Mari-Anne

10.04.2011 kl.20:45

Wow! Den ble skikkelig lekker. Godt å ha gjennomført et prosjekt også da!

Ida Benedicte Støen

10.04.2011 kl.21:47

du sier du ikke er flinkt til å sy??..DET er du!!

En kåpe da gitt..

Jeg har sydd feil feil og atter feil på små vesker og smekker!....

Imponert jeg! Kjempefin kåpe!

ragnhild

11.04.2011 kl.14:08

herreLAND å flink å tålmodig du eeer! kom hit å sy en kåpe tell meg å!. NO!

ingunn

11.04.2011 kl.16:12

den var søt og fin :) Får jeg herme????

Marta

13.04.2011 kl.13:32

Herrepitter den var knall fin! keep up the good work :) du er jammen meg en inspiriasjonskilde ;)

Ingerslille

14.04.2011 kl.21:28

ingunn:

Det er klart!! Men hyggelig hvis du sier hvor den fant den ;D Hehe :)

ingunn

15.04.2011 kl.19:15

Takk :) Så klart

Ingerslille

02.05.2011 kl.22:46

Marta: Tusen takk :) Ikke gi meg opp, fordet om jeg ikke har lagt ut noe på evegheter!! hehe

Trollmora :-)

15.05.2011 kl.15:03

wow... jeg tenkte i begynnelsen at "åja.. en sånn syerske som meg altså, som ikke syr "prosjekter" men puter og duker"..... og så syr du en KÅPE?? Og fin var den også!

Julie

29.05.2011 kl.14:04

Wow! Veldig imponert! Kåpen ble jo kjempe fin! Likte også godt den syskuffen din!

Skriv en ny kommentar

hits