Speil, speil på veggen der!

Hvis jeg har en ting fra før av, skal det mye til før jeg kjøper meg en ny versjon av det.

Ta dette speilet f.eks! Jeg har hatt det så lenge jeg kan huske, og jeg har syntes det har vært skikkelig stygt så lenge jeg kan huske. Men det er jo faktisk ikke verre enn å gjøre noe med det!


Fant frem litt tapetrester fra barndomshjemmet, en tapetkniv og litt lim. (pluss bånd, perler til å lime på, og en rose fra nille)


Jeg skar ut tapeten i strimler, limte de på, både på innside og utside av speilet, supernøye var jeg ikke. men for meg nøye nok :)
Da jeg hadde limt på tapeten ville jeg gi speilet litt "ekstra" og limte på bånd i en farge som passet med tapeten, rundt hele rammen. Dette limte jeg på med limpistol. Til slutt festet jeg en liten perle i hver ende/ skjøt.


For å få litt kontraster limte jeg på denne rosen til slutt i hjørnet. Det tok seg veldig ut syntes jeg :)


TADA! Sånn ble speilet mitt, skulle gjerne vist hvor det henger med alle smykker og alt, men mannen i huset har lagret masse skrot som skal vekk, rett under så det ser egentlig bare fryktelig rotete ut!

Ha en superOnsdag :)

6 kommentarer

guro

11.05.2011 kl.16:47

Ønsker deg en superfin onsdag videre :-)

Brendax♥

11.05.2011 kl.16:47

Kjempe fin blogg!

Skal følge med på den

Håper at du kommenterer tilbake:)

Heidi

14.05.2011 kl.19:02

Fy flate. Du er sykt flink! Vi har linket deg som søndagens i vår blogg. Håper det er greit for deg :)

http://malingsdamene.blogspot.com/2011/05/sndagens-del-11-makan.html

Mvh Heidi.

Trollmora :-)

15.05.2011 kl.14:58

Fantastisk! Jeg fant bloggen din hos malingsdamene! Her var det jammen inispirasjon i bøttevis! Love it! Legger deg på bloggrollen min!

Trollmora :-)

15.05.2011 kl.15:00

åh.... helt ukjent for meg å skrive kommentarer her på blogg.no.... bloggen min kommer ikke opp selv om jeg skriver inn url? ok... min blogg er i alle fall

trollmortull.blogspot.com

Den 2. prinsessa

16.05.2011 kl.20:00

Fantastisk hvordan du omgjør skrot til skatter :) Stolt av deg lillesøster! Gjett om vi skal harve over noen loppemarkeder fremover ;)

Skriv en ny kommentar

hits