Hyttetegninger

Ja, jeg tok meg litt ferie fra alt detta kreative!

Ikke lett å lage nye ting hele tiden, og det kommer gjerne i bølger. Men nå har jeg vært på loppis og fått håvet inn en god del ting som jeg skal redesigne :) Ååå som jeg gleder meg!! Men den tid er ikke kommet enda, så dere får kose dere med noen hyttetegnininger i mellomtiden! :)

Familien min har en veeeldig gammel skogshytte. Den er stor og veldig koselig og har stått der siden 1800-tallet. Tidligere var det en sæter, men det er da altså leeengeee siden. Men så er greia da... Det er jo råskummelt å være der for sånne pyser som meg! Hvertfall alene!! Uansett om det er på dagtid eller kveldstid (for å ikke nevne NATTETID :-O !!!) så er det altså S K U M M E L T !  Og ikke er jeg noe særlig tøffere når søstra Marit er med! Hun er jo like redd som meg!!


SKUMMEL!!! (ikke hele tia da, men noen ganger!)

Hvertfall! Denne råskumle hytta har jo selvsagt en enda skumlere utedo! Den står midt uti svarte skauen (ok, ikke så svart lenger, det er snauhogst på baksiden, men det er nytt!) og er uaktuelt å gå på alene når solen har gått ned. Derfor tenkte jeg å vise dere noen hyttetegninger jeg og Marit har laget! De fleste er laget fra den kvelden vi låste oss ute fra hytta, og noen senere. Aktuelle er de hvertfall!

Så, her kommer noen få av våre største skrekker og gruer!


Dodraugen (Inger 2005)


Fortsatt do-draugen (og en utedo som skulle vært tømt ;) (Marit 2005)


Hvorfor det ikke er noen hjelp i å gå to og to (Inger utkast 2005, ny tegning 2011) Detaljer: Sulten ulv, øksemann, skyggehesten (se fortelling lenger nede),  sinna ugle, Hodeskalle, knokler, lik, sulten mus, ukjente vesner.


Hvorfor det IKKE er koselig.. (Marit utkast 2005, ny tegning 2011)


Ekkelt å gå der!!(Inger 2005)


Skyggehesten er et fenomen på hytta. Historien er egentlig ikke så spennende, men det var altså noen sånne derre tømmermenn som var på hytta for en hundre års tid sia, som plutselig begynte å høre masse bråk og rare lyder, både utenfor og på loftet. Dagen etter da de gikk ut, fant de en død hest under hytta.

MEN poenget da (...tar litt tid med meg...) eeer at når jeg og mannen har vært på hytta har han opptil flere ganger ment å sett en SVÆÆÆÆR skygge som har gått forbi vinduet når vi har skullet sove. Da har jeg plaga han og sagt det var 
S K Y G G E H E S T E N ! Dermed utrykket :)(Og noen flotte dikt: Klokken ett, finner skyggehesten frem sitt største spett, klokken to må skyggesten på do, klokken tre vil skyggesheten deg se, osv osv.. Interne morsomheter med andre ord!)


Her dukker det også opp skumle menn i mørket, uredigert bilde!

Så! Derfor bestemte jeg og Marit oss for hvertfall å friske opp hytta, om ikke anna, med nye lyse friske farger. Det var nemlig køl svart der inne!
 
 Før- bildet (tatt med blitz, så du ser ikke hvor mørkt/svart det er..)

 

     
      Etter-bildet
      Malt taket hvitt, lysegrå karmer og bjelker, og (veldig
      frisk farge på veggen :) Koooselig!!


Neste uke skal jeg og en gjeng venninner opp på hytta, ååå som jeg gleder meg til å skremme dere jenter :D
Knegg knegg skyggehestknegg

2 kommentarer

wendysinfamilie

28.05.2011 kl.22:03

så godt å ha en slik hytte med eller uten historier, jeg er ikke på noen hytter alene å sånn er det med den saken...

Flotte tegninger dere har laget .. :-))

Morro med jentetur.. det er noe jeg er på alt for sjeldent...

Mari-Anne

28.05.2011 kl.23:58

Ho ho ho! Dere har både fantasi og talent, det er helt sikkert! Jeg er utrolig mørkredd og særlig skogredd, så med meg ville du ikke fått lov til å stå utenfor en lukket dør om jeg skulle tisse på en utedo altså!

Skriv en ny kommentar

hits