Superheltkostyme!

Jeg ble bedt i bursdagsfest med superhelt-tema! Oioi tenkte jeg, hva skal jeg være da?! Kikket litt på nett, der var både Wonderwoman, Supergirl, Cat-woman etc.. Joda gøy det, men jeg liker jo å finne på sprell.... Sånn som da jeg laget kaviarkostymet, eller var på halloweenparty utkledd som råstygg.. Ikke hjalp det da verten sa han gledet seg til å se hva jeg kom i for jeg fant alltid på noe skikkelig kreativt, ja da måtte jeg jo nesten det da!

Så jeg tvang de søte venninnene mine med på Stoff & Stil for å finne noen grelle stoffer. Planen var klar og nedskisset. Venninne mine frydet seg godt i butikken og fortalte ekspertisen om den nydelige brudekjolen jeg skulle sy meg av de fantastiske metalliske stoffene i lys rosa og sølv, samt blondestoffet som skulle være slør (BLÆÆÆH) Frem med symaskinen!

Her er da "brudekjolen" min..


En superrask skisse av idéen som hittil bare var inni hodet mitt


Begynte selvsagt med det morsomste først! Nemlig LOGOEN! en S og en B.. hmmm.... Hva blir det mon tro ;) Laget deretter en singlet jeg festet logoen på.Ble positivt overrasket, kjeg og symaskinen min kranglet ikke en eneste gang, og alt gikk etter planen :O (Bildet er tatt etter festen,så derfor er denlitt medtatt kan man si ;)


Her er shortsen jeg lagde.. Matchet singletten! (tegnet av fra en shorts og singløet jeg hadde liggende, funket :)


Et belte til å sette sammen drakta med :) Stjernene er også fra Stoff & Stil.


Kappen min ♥ Og til slutt...


TADA!! SUPERBLOND i farta ;) Det måtte nesten bli det, siden det har vært et slags kallenavn pga det dritlyse håret mitt fra jeg var sånn 13 ;) Og hva SuperBlond gjør?! Jo, hun smekker til folk med smekken sin ;) Vurderte pisk, men da hadde det blitt mange alvorlige  sår utover kvelden....


Meg og venninna mi ♥ Skoene er lakkert,og strømpebuksa er fra H&M. Masken er fra Standard


Har det morro før vi stikker ut ;)

Under ser du noen tidligere kostymer jeg også har laget!

Her fra Halloween.. Vi var... vel... Vi var bare stygge antar jeg ;)


Dyrisk tema med jobben, jeg var leopard, med strømpebukser og div ;) Skulle bare ønske jeg rakk å fikse ørene og halen selv og,men neida :/
Ikke minst kaviarkostymet mitt!meg som blir spist av en fisk

6 kommentarer

:)

01.08.2011 kl.23:20

Så fine <3

Marie

08.08.2011 kl.14:24

Wow, så tøfft det ble!

Cecilie

10.08.2011 kl.16:11

wow<3<3 Stilig! Jeg har en utfordring/ spørsmål! Jeg har kjøpt en billig vekkerklokke på ikea for 9 kr. link her :http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/80196593 Jeg har veldig lyst til å gjøre den finere... Og så kom jeg på at du er utrolig kreativ og har en fantastisk blogg. Så jeg lurte på om du kan komme på noe ideer på hvordan jeg kan pynte den. Om du kan skrive et innlegg og viser det o.s.v.??? Håper du kan gjøre det<3

Ingerslille

12.08.2011 kl.23:23

Cecilie: Det skal jeg ta en kikk på;) Alltid noe man kan gjøre med sånne klokker!! ;D Har du sett de forrige klokkene jeg fikset? http://ingerslille.blogg.no/1276520620_fornye_en_gammel_elle.html Men dette var en bitteliten klokke! En blanding av dette og microen jeg laget kan bli spennende ;) Hehe :) Takk for lovord, det gjør meg alltid glad ;)

Cecilie

13.08.2011 kl.23:01

så bra<3<3 ja har raidet hele bloggen din for tips :) Elsket alt og krysser fingrene for at du vil lage en innlegg om det! Tusentakk for tilbakemelding så fort!!

juksinfanteriet

12.09.2011 kl.15:59

Liker kaviar best.

Skriv en ny kommentar

hits