nytt funksjonelt hobbyrom! Med en genial ide :)

Endelig!! ENDELIG!!!

Jeg hadde det største flotteste hobbyrommet i verden (og det minste soverommet i verden) men så måtte jeg bytte om :-( Det var en trist dag... Flott dag for soverommet men... Det er vel snart et halvt år siden. I frustrasjon over å få et knøttelite kott som hobbyrom, neglisjerte jeg det. Det begynte med at alle hobbytingene ble slengt inn der, sammen med masse ting som egentlig skulle vært nede i kjellern. men neida, det ble bare fullere og fullere av drit rett og slett!

Vendepunktet kom da min søster Marit sa; "Jeg er faktisk ikke misunnelig på hobbyrommet ditt lenger." HVAAAAAA??????!!!!!! Har du hørt noe så frrrrrrrrrrekt????!!!!!!!! Ok da. Det var ikke jeg heller. Det var jo ikke noe hobbyrom lenger! Da var det bare å begynne å rydde!


Her går det ann å sitte nå! Nei jeg tok ikke før og etter bilder, alt var bare en diger haug og i veien. I skuffen på bordet er alle sytingene mine i en settekasse. Bak bordet på venstre side har jeg hundrevis av gavepapir og tapeter i en diger stålkurv. I bokhylla har jeg masse hobbybøker, syoppskrifter, filt, lakkspray, fotoperler osv :) Og utsikten min er superduper! I Den blå skuffeseksjoner er det myyyye flotte saker. Gavestjerner i alle størrelser, fasonger og farger, Gaveetiketter, klistremerker, kort, silkebånd og blonder. Nyyydelige blonder! og en egen hylle til tegnesaker, blyanter, tusjer etc


Denn er nyinnkjøpt fra Jysk! Og jeg elsker den! Der har jeg god plass til all tape, lim, sakser, småting som paljetter, isoporkuler, mini-nobbyperler m.m


Her er alt fra verktøy, norgesglass,papirer, fotoer, album, gaveesker, gavebånd, maling til fremtidige prosjekter og matsroskaer :-) Helt innerste, nederst står minikommoden jeg fikset med sjablonger. den har skruer, spikre og muttere i seg.


Favoritthylla mi på innsiden av bordet, med alle mine favorittbøker i ♥


TADA!!!

Her er den geeeeeniale ideen
MartheBarthe som strikker og kan alt om ull gav meg. Har du sett noe så genialt?! En CD-hylle til alt garnet! Skulle ønske jeg hadde plass til to, for dette var superpraktisk! Du har full oversikt over ALT garnet!!! Marthe I LÅV JU ♥


Her står den i hele sin stas, sammen med det geniale sammeleggbare stettfatet! 
stettfatet jeg laget i glass er på kjøkkenet :-) I skapet på høyre side, har jeg alle stoffene mine, fyll til puter, og utkledningstøy, som SuperBlond kostymet jeg laget, parykker, løsvipper, etc :-)


Her står alle eskene jeg skal trekke om til gaveesker, samt alle gavebåndene mine :-)


Alt gavepapir, silkepapir og tapeter


Dette er så fint med å ha bordet her, jeg kan bare dytte det helt inn til veggen så er det plass til to stk der :-) Og hvis jeg trenger med plass når jeg arbeider kan jeg ta ned klaffene på bordet så det blir mindre!


Her er utsikten min nå på høsten. Du ser den nok ikke, men elva går forbi her og det er så koselig ♥  Treet nærmest er epletreet nede i hagen, namsi namsi namsi


Matroskaene oppå bohylla!


Her ligger skatter og utstyr!


Her er alt fra trykknapper, dyreneser til kosebamser, øyne, magneter, smykkeutyr, ørebobber, ringer, verktøy til det. Perler, kuler, osv. masse spennende småting!

Og best av alt: min søster Marit er igjen grønn av misunnelse :-D

Hvem vil komme å hobbylere litt med meg??! :-)

6 kommentarer

Lisa

05.10.2011 kl.13:27

Nydelig gjennomført organisering av 'what nots & glitter'..Å den cd hylla til garn,var pur genistrek-magen fikk litt tyngde da jeg minnet :at for ikke så lenge siden gav jeg bort 2.....damn.

Jeg er missunnelig på ditt hobbyrom!!!Godt jobbet:))

Mari-Anne

05.10.2011 kl.14:31

Jeg vil! Hadde elsket å hobbylere med alle fine tingene dine! And picked your brain samtidig : )

Kvinnse

05.10.2011 kl.14:50

åååå............. såååå fint det ble. Jeg vil komme. sees i morgen :o) Da tar jeg en skikkelig sniktitt på alle tingene dine. Du er heldig!!!! :o))))))

nmaria

05.10.2011 kl.15:04

Så pent hobbyrom ! :)

myruin

05.10.2011 kl.17:34

Er DET liten plass?? Da kan du gått få se mitt hobbyrom, det er 2x3 m . Og jeg har gjort det samme som du, bare legger og legger ting inn dit.. Så nå går jeg å henter ting når jeg vet hva jeg skal ha og sitter på kjøkkenet..Om jeg da finner det jeg leter etter.. :)

05.10.2011 kl.18:07

Fint rom !

Elsker bloggen din ! fast leser :D

Hyggelig med en kommentar tilbake :)

-MAkka

Skriv en ny kommentar

hits