DIY hylle

Noen ting bør man spare på.

Jeg har flyttet en oppussingshylle med meg hele åtte ganger. Det er ikke hvilken som helst hylle nemlig, det er en hylle søsteren min Sara laget på barneskolen!

En fin hylle i ubehandlet tre. Denne var jeg så heldig å få ha på rommet mitt da jeg var liten og lovet å ta godt vare på den. Det gjorde jeg, en stund. Så ble den glemt bort under alt rotet (ja, det var mye rot) og da den kom frem igjen, etter et års tid på verandaen hadde den fått jordflekker og var blitt ganske så stygg."å nei" tenkte jeg. "Hva har jeg gjort?!" Vel. Sara er 10 år eldre enn meg og bodde ikke hjemme så det ble ikke oppdaget.

Jeg tok den med meg i første flyttelass uten å si noe. tok den med meg i andre flyttelass uten å si noe. Denne gangen prøvde jeg å male den. Jeg malte den i knallgrønn farge, og med noen 50-tallsblomster på innsiden. "å nei" tenkte jeg. "Hva har jeg gjort?!" Det ble ikke veldig velykket, og denne gangen så Sara den. "Hupsi vupsi, jeg skal fikse det" sa jeg.
Det er snart 10 år siden, og 6 flyttelass etter.

VEL! Nå er den fikset :) Litt spraymaling, stoffer ogt lakk så satt den. 15 år etter at jeg var så heldig å få låne den.

Enda godt Sara likte den, for i bursdagsgave fikk hun puff-puter i samme stoff og med litt fuskepels som hun elsket høyt før hun visste de var til seg.Hva syntes du? Skulle gjerne beholdt den selv jeg altså :)

3 kommentarer

strikkogmer

19.11.2012 kl.13:39

Nyydelig!

dandilion

19.11.2012 kl.19:30

Stilig! Den ble fin :)

Den andre prinsessa

21.11.2012 kl.11:51

Den ble kjempefin!

Skriv en ny kommentar

hits